martes, 13 de noviembre de 2012

LA COMUNICACIÓ ÉS FONAMENTAL







Com sabem la comunicació és fonamental.  Aquesta ens ajuda a expressar els nostres sentiments, emocions, percepcions... i a fer sabedors als altres de les nostres preocupacions, dubtes i objectius.
El fet de comunicar-nos ens ajuda a poder millorar dia a dia la nostra tasca docent i a ajudar, orientar, assessorar i guiar als nostres alumnes. El fet que els alumnes es comuniquin amb nosaltres ens ajuda a fer-los millorar en la seva pràctica acadèmica i a animar-los a seguir treballant fort. La comunicació amb els pares resulta fonamental. Amb una bona entesa i comunicació entre família i context educatiu els resultats acadèmics i desenvolupament personal dels nostres discents serà molt enriquidor, positiu i significatiu. Una bona comunicació ajudarà a actuar seguint una mateixa línea pedagògica, fent que l'alumne/a presti més interès i atenció en millorar les seves tasques i resultats.



A continuació afegeixo un vídeo interessant sobre la comunicació. Espero que us agradi i al mateix temps us faci reflexionar sobre el tema.



No hay comentarios:

Publicar un comentario