CONCLUSIONS



Els dies de pràctiques han resultat molt enriquidors i significatius. M'ha agradat molt conèixer la figura del psicopedagog i poder compartir aquestes hores en ell. El fet d'observar i compartir diferents moments i situacions et fa aprendre d'una manera ràpida, raonada i sobretot reflexiva. 

He observat com el psicopedagog orienta als pares i mares, als alumnes i a l'equip docent. 
La seva tasca resulta enriquidora, ja que és una persona molt propera a tot el context educatiu i això fa que tots els membres que la formen confien amb ell, amb els seus consells, orientacions, intervencions...

El fet de poder assistir a reunions amb l'EAP, de pares i mares, de coordinació interna amb els mestres que formen la coordinació pedagògica, avaluacions inicials, consultes de mestres i moltes situacions m'ha fet conèixer a fons quina és la tasca real del psicopedagog. Amb la teoria et crees una idea, però la pràctica diària encara resulta més interessant. 

Penso que ha segut una experiència molt positiva i que m'ha fet conèixer millor la tasca del psicopedagog dintre d'un centre educatiu de secundària. M'emporto un bon record i ganes de tornar a repetir al pràcticum II.

No hay comentarios:

Publicar un comentario